Buna ziua. In data de 16 decembrie am fost oprit in localitate sub pretextul depasirii vitezei legale cu peste 50km/h, mai precis pentru o viteza de 103km/h .Evident, stiind ca am circulat cu maxim 70-75 km/h, a doua zi am si contestat procesul verbal de contraventie(1300 RON amenda si 90 zile suspendarea permisului) in ideea ca o sa se vada clar pe filmul radarului . Recent am primit intampinarea care vrea sa convinga instanta in 2 pagini ca PV-ul fiind un act oficial si abaterea fiind constatata personal de agent este o proba directa si fara dovezi din partea mea(care sa ateste ca nu aveam 103km/h) nu poate fi anulat doar pentru simplul fapt ca eu am zis ca am avut mai putin. Partea interesanta acum vine...la sfarsitul intampinarii este scris cu bold si cu un font de 4 ori mai mare "Invederam faptul ca abaterea savarsita NU a fost inregistrata" . Nelamuririle mele: 1. Ce sanse sunt sa castig/ pierd acest proces? 2. Cum pot eu sa demonstrez ca nu am circulat cu 103km/h? 3. Cum a masurat politistul viteza din moment ce nu am fost inregistrat? 4. Ce imi sugerati a invoca in raspunsul la intampinare? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra!