Buna ziua. Astazi am primit o amenda deoarece eu cu toate ca am validat cartela de calatorie si cu calatorii pe ea, lor le aparea nevalidata si au spus ca eu nu am vrut sa platesc taxa aceea de calatorie. Culmea era ca eu doar ce am bagat cu nici 10 minute inainte o calatorie pe aceea cartela ca sa pot ajunge la facultate si sa imi fac abonamentul. M-am dat jos, nu le-am prezentat buletinul pentru ca il aveam la facultate ( o poveste mai complicata) si in schimb aveam actul de identitate al unei prietene deoarece a trebuit sa fac niste abonamente si nu apucasem inca sa ma vad cu ea sa il inapoiez. Ma rog.. M-am legitimat la polistit, a dat datele mele prin statie, dar inainte de asta mi-a spus ca daca acela e buletinul meu si ca il mint o voi patii. Toate bune si frumoase pana a venit vorba daca platesc pe loc amenda aceea de 50 de lei. De platit o puteam face, dar ramaneam fara bani de abonament si am refuzat, cerand un proces verbal. S-au tot rugat ei de mine, "Hai sa iti facem o suprataxa si scapi cu 50 de lei" si tot aceeasi poveste auzeam de la totii controlorii de acolo. Eu daca nu am primit nici-o dovada ca am primit aceea amenda de 150 de lei, nici proces verbal, nici nu m-au pus sa semnez nici nimic, ce fac ?