avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate cosminatudose

Activitate cosminatudose

Discuție cesiune creanta
Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. In 1999 am cumparat o garsoniera si dupa 4 luni unul din vanzatorii anteriori a deschis proces de anulare a ctrctelor de vanz cump pana la mine pe motiv ca i-au fost furate actele si asa a fost vanduta garsoniera. Mentionez ca in septembrie 2006 am obtinut sentinta definitiva de recuperare 15.000EUR de la cel de la care am cumparat garsoniera iar respectivul vanzator a fost repus in drepturi. Va intreb daca ma puteti ajuta sa vand aceasta creanta pentru ca mai urmeaza inca o sumedenie de termene si taxe pe care nu mai am de unde le sustine. Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra si va doresc numai bine!
Răspuns la discuția cesiune creanta- urgent
Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. In 1999 am cumparat o garsoniera si dupa 4 luni unul din vanzatorii anteriori a deschis proces de anulare a ctrctelor de vanz cump pana la mine pe motiv ca i-au fost furate actele si asa a fost vanduta garsoniera. Mentionez ca in septembrie 2006 am obtinut sentinta definitiva de recuperare 15.000EUR de la cel de la care am cumparat garsoniera iar respectivul vanzator a fost repus in drepturi. Doresc sa vand aceasta creanta pentru ca mai urmeaza inca o sumedenie de termene si taxe pe care nu mai am de unde le sustine. Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra si va doresc numai bine!