avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune creanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune creanta

Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. In 1999 am cumparat o garsoniera si dupa 4 luni unul din vanzatorii anteriori a deschis proces de anulare a ctrctelor de vanz cump pana la mine pe motiv ca i-au fost furate actele si asa a fost vanduta garsoniera. Mentionez ca in septembrie 2006 am obtinut sentinta definitiva de recuperare 15.000EUR de la cel de la care am cumparat garsoniera iar respectivul vanzator a fost repus in drepturi. Va intreb daca ma puteti ajuta sa vand aceasta creanta pentru ca mai urmeaza inca o sumedenie de termene si taxe pe care nu mai am de unde le sustine. Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra si va doresc numai bine!
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 19:44, 18 Noiembrie 2007
poti sa faci un anunt la avizierul judecatoriei din raza domiciliului tau, si chiar si in ziar, sunt multi avocati care se ocupa cu cumparare de creante :D
Incearca aici www.brc.ro/cumparare.php
Da, se poate cesiona creanta.
Site-ul recomandat de coleg anterior nu este valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creanta- urgent Cameliaponta Cameliaponta Buna seara, va rog sa ma ajutati. Am un client persoana fizica care a imprumutat o alta persoana fizica cu suma de 1000 USD. Clientul meu a incercat sa ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv asociati scut scut Am deschis o societate cu raspundere limitata anul trecut impreuna cu un prieten si suntem asociati cu 50% eu si 50% el , eu sunt in calitate de ... (vezi toată discuția)
Ajutor: certificat de sarcini KLMN KLMN M-am hotarat sa-mi cumpar o garsoniera, am depus actele la notar,iar acesta trebuia sa obtina certificatul de sarcini de la Judecatorie. Cei de la Cartea ... (vezi toată discuția)