avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate Libant

Activitate Libant

Răspuns la discuția Indemnizatie
ok ma mulțumesc mult pentru ajutor.
Ok multumesc
Sfarsitul luni septembrie 2018 exact cand eu asi avea 12 luni la actualul loc de munca.in 26 am 12luni de angajare dar daca voi naste mai repede cu cateva zile care ar fi solutia sa beneficiez de indemnizatie?
Am mai fost angajata 4 luni la o firma si am avut pauza 5luni si apoi mam angajat la locul actual de munca
Socetate comerciala.
Aproximativ sfarsitul luni mia spus dar nu se stie niciodata poate fi putin mai repede sau mai tarziu.si cu statutulimi cer scuze dar nu inteleg.
Discuție Indemnizatie
Si asi mai avea o intrebare daca nu imi mai prelungeste contractul asi putea sa ma angajez la mine la firma fara sa am intrerupre ca sa am 12 luni in septembrie ?
Discuție Indemnizatie
Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra.eu lucrez la firma actuala din 26 septembrie 2017 pe perioada determinata in decembrie mi sa prelungit contractul dar tot pe determinat in martie ar trebui prelungit si eu am ramas insarcinata o sa beneficier de indemnizatie?daca voi naste cu cateva zile inainte sa am a12a luna?sau daca anunt firma e posibil sa nu imi mai prelungeasca contractul?