avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie

Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra.eu lucrez la firma actuala din 26 septembrie 2017 pe perioada determinata in decembrie mi sa prelungit contractul dar tot pe determinat in martie ar trebui prelungit si eu am ramas insarcinata o sa beneficier de indemnizatie?daca voi naste cu cateva zile inainte sa am a12a luna?sau daca anunt firma e posibil sa nu imi mai prelungeasca contractul?
Cel mai recent răspuns: Libant , utilizator 20:29, 30 Ianuarie 2018
Care este data prezumata a nasterii ?

Inainte de 26 septembrie 2017 ce statut ati avut?
Aproximativ sfarsitul luni mia spus dar nu se stie niciodata poate fi putin mai repede sau mai tarziu.si cu statutulimi cer scuze dar nu inteleg.
Inainte de 26 septembrie ati fost angajata, somer cu indemnizatie, casnica, studenta la zi etc., la asa ceva m-am referit cat am intrebat de statut.
Am mai fost angajata 4 luni la o firma si am avut pauza 5luni si apoi mam angajat la locul actual de munca
Nu inteleg care este luna in care se prezuma nasterea copilului ?

Alte discuții în legătură

Contractul determinat expira inainte de implinirea celor 12 luni in ultimii doi ani Alexandrina14 Alexandrina14 Am contractul pe perioada determinata,acum ar trebui sa fie a treia prelungire,dar “doamna”care imi aproba aceasta prelungire a refuzat-o categoric ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil danieladani7 danieladani7 Buna ziua , as avea o intrebare. Daca sunt angajata din 11 octombrie 2016 si o sa nasc in 04 septembrie 2017 atunci pot sa beneficiez indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Micsunea89 Micsunea89 Bună ziua, Va rog frumos, ajutați-mă și spuneți-mi dacă în condiția mea pot primi indemnizație de creste copil. În perioada iunie ... (vezi toată discuția)