Vă mulțumesc pt răspuns din păcate îmi cofirmati banuielie legate de impotenta legislativa și de faptul ca mă aflu într o situație fără soluții.
Cu stima.
Buna seara
Sunt divortat de 3 ani si am un baiat in varsta de 11 ani care locuieste cu mama lui.
In primele 6 luni dupa divort relatia cu copilul a fost una buna ,nescimbata fata de perioada cand locuiam impreuna,dupa care treptat copilul a inceput sa ma respinga ajungand acum sa nu ma mai salute sau sa imi vorbeasca,Consiner ca mama lui are o parte din responsabilitatea acestui comportament al sau fata de mine deoarece nu s a sfiit niciodata sa ma condamne si sa ma agreseze verbal inaintea baiatului in legatura cu divortul.
Am apelat la AUTORITATEA TUTELARA si la PROTECTIA COPILULUI pt a vedea ce pot face sa ma ajute dar am primit ridicari din umeri.
Avocatul impreuna cu executorul au facut demersuri pt a sanctiona pecuniar pe mama copilului pt nerespectarea programului de vizitare sub pretextul NU VREA COPILUL .
E clar ca mamei ii convine aceasta situatie deoarece baiatul nu doreste sa faca nici diverse activitati e x : inot ,dar pe care le face deoarece mama considera ca e spre binele sau.
As dori un sfat care sa ma ajute sa imi recastig baiatu lfara a risca sa il traumatizez sub nici o forma.
Mentionez ca in toata aceasta perioada am fost prezent in jurul copilului,urmarind sa iau legatura cu el si achitandu mi obligatiile financiare plus nenumarate dierse cadouri dar el ramane constant NU MAI VENI , PLEACA !!!!
Ce o fi oare in sufletul lui ,dragul meu drag ?!
va multumesc si astept ajutor !