avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate ana722

Activitate ana722

Asociatia a raspuns:

"in calitate de cenzor al asociatiei va informez urmatoarele:

Nu putem lua in discutie cererea doamnei .... de compensare a datoriilor intrucat aceasta are dosar de executare impotriva asociatiei pentru aceleasi datorii.

Putem pune in discutia adunarii generale a solicitarii de compensare a datoriei asociatiei cu cheltuielile de intretinere datorate de doamna ...., in viitor, doar dupa ce avem dovada scrisa ca dosarul de executare impotriva asociatiei a fost inchis.

Nu se pot solicita aceleasi datorii de 2 ori.

Va rog sa-i transmiteti doamnei ....sa prezinte dovada de inchidere a dosarului de executare aflat in curs de solutionare.

In calitate de membru simplu al asociatiei va informez ca sunt de acord ca asociatia sa-i accepte cheltuielile efectuate pentru acoperis, pe baza facturilor si a chitantelor doveditoare dar numai dupa inchiderea dosarului de executare."
In cazul meu va trebui sa dau in judecata Asociatia de proprietari pentru obligatia de a face? Blocul inca e in categoria U.
Multumesc
Pot inceta plata intretinerii pentru a recupera suma pe care asociatia de proprietari ar fi trebuit sa mi-o plateasca in baza hotararii judecatoresti ? E suficient sa notific Asociatia? se poate opune? Va multumesc
Buna ziua.

Cum poate fi executata silit o asociatie de proprietari care nu are cont bancar?