avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters457659

Activitate ContSters457659

Răspuns la discuția Reclamație
Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Reclamație
Ea zice că a violato, el ar fi zis că doar au avut relații sexuale . Mai are rost să facă reclamație? Poațe face altcineva în locul ei sau numai ea când vine în țara
Răspuns la discuția Reclamație
Deci nu mai poate face nimic nici ea nici altceva in locul ei?
Răspuns la discuția Reclamație
E pelecata din țară de mai mult timp. După o cearta cu barbatul care a violato în urmă cu 14 -15 ani, sa hotărât să-i facă reclamație , dar ea nu e în țară și nu știe daca poate să facă altceva apropiat ei reclamația.
Discuție Reclamație
În cazul unui viol, poate face reclamație oricine sau doar persoana violată și numai personal? Vă mulțumesc.
Daca e așa cum spuneți d-voastră e bine. Eram nedumerit din cauza ca capilul din altă căsătorie, amenință că îl va da în judecata pe copilul care ne îngrijește conform contractului. Mai mult ne amenință .
E adevărat sau nu că, copilul din căsătoria anterioara îl va putea ataca în instanță pe cel mic ( cel din actuala căsătorie ).
Vă mulțumesc . Numai bine va doresc.
Păi am făcut un CONTRACT DE INTRETINERE nu un CONTRACT DE VÂNZARE
Transmit fiului meu din actuala căsătorie, nuda propietate asupra imobilului proprietatea mea , în schimbul asumării obligației de a ne intretine pe mine și soția mea pe toată durata vieții noastre, această obligație urmând a se stinge la data decesului ultimului dintre noi. Eu îmi asum dreptul de uzu fruct viager asupra cotei de 1/2 parte din imobil. De asemenea constitui cu titlu gratuit în favoarea sotiei mele atât un drept de uzu fruct viager asupra restului cotei de 1/2 parte din imobil cât și dreptul de a beneficia de intretinere viageră din partea fiului nostru cu care am făcut contractul. Imobilul este bun propriu al meu dobândit prin moștenire. Am moștenitori rezervatari pe soția mea și un alt copil din altă căsătorie. După decesul meu va rog sa-mi spuneți cotele de moștenire ale sotiei, copilului din altă căsătorie și copilului din actuala căsătorie cu care am făcut contractul. După decesul meu și al sotiei va rog sa -mi spuneți cotele de moștenire la fiecare copil.