avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate maria.n

Activitate maria.n

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.

1. Ce cod CAEN trebuie sa am pentru a putea presta servicii catre clienti de depunere mentiune de prelungire sediu social la Registrul Comertului?
2. Ce fel de imputernicire trebuie sa am ca firma din partea clientului pentru a putea depune in numele sau mentiunea de prelungire a sediului social ? imputernicire in forma autentica, avocatiala sau o simpla delegatie cu semnatura si stampila este suficienta?
3. Daca am semnatura electronica pe firma pot depune online in numele clientului pt care prestez acest serviciu?

Multumesc anticipat pt raspunsuri!
O zi frumoasa!
Aceea declaratie o detin deja.

Nu ma refeream la o declaratie care sa trebuiasca sa o atasez ca o anexa contractului de inchiriere, ci la o declaratie care ar trebui depusa la ANAF, sau nici nu stiu unde.

Inseamna ca informatia care mi-a trecut pe la ureche este eronata caci nici la o prima cautare pe internet nu am gasit nicio informatie.

Multumesc pt raspunsuri!
Zi frumoasa!
Prin contract de inchiriere, gazduiesc sediul social a mai multor companii. Unele din aceste companii au ca si administrator cetatei de alta nationalitate decat romana. Pentru genul acesta de colaborare, eu ca si persoana fizica/persoana juridica trebuie sa declar undeva faptul ca fac afaceri cu persoane de alta nationalitate?
Stiu ca la un moment dat trebuia facuta o declaratie pe propria raspundere, cu toate ca este posibil sa fac si o incurcatura.

Sper ca de data acesata m-am exprimat mai clar :).

Multumesc anticipat!
O zi buna!
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie, sper ca am pus intrebarea in categoria potrivita.
O persoana juridica sa poata domicilia sediul social al unei compani prin contract, iar administratorul/asociatul este de alta nationalitate decat romana, ce trebuie facut in acest sens?
Stiu ca ar trebui facuta o declaratie, dar unde trebuie facuta si daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii.

Va multumesc!