avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestari servicii depunere doc. la Registru pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestari servicii depunere doc. la Registru pt prelungire sediu social

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.

1. Ce cod CAEN trebuie sa am pentru a putea presta servicii catre clienti de depunere mentiune de prelungire sediu social la Registrul Comertului?
2. Ce fel de imputernicire trebuie sa am ca firma din partea clientului pentru a putea depune in numele sau mentiunea de prelungire a sediului social ? imputernicire in forma autentica, avocatiala sau o simpla delegatie cu semnatura si stampila este suficienta?
3. Daca am semnatura electronica pe firma pot depune online in numele clientului pt care prestez acest serviciu?

Multumesc anticipat pt raspunsuri!
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat constatator de la orc Cristina.M Cristina.M Buna ziua, Am o nelamurire legata de eliberarea unui certificat constatator eliberat de ORC si anume: se poate elibera certificat constatator al unei firme ... (vezi toată discuția)
Problema legata de depunerea actelor societatii la rc live_maz live_maz conform art.18 (2) din ordinul arivind aprobarea Normelor met privind modul de tinere a registrelor comertului, de efectuare a inregistrarilor si de eliberare ... (vezi toată discuția)
Noile norme metod. privind funct. reg.com. publicate in m.o. ionutanton777ro ionutanton777ro S-au publicat in M.O. noile Norme Metodologice privind functionarea Registrului Comertului, care le-au inlocuit pe cele vechi, din 1998. Legea de aprobare se ... (vezi toată discuția)