avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Activitate Moja Marina

Activitate Moja Marina

Bună ziua!
Mai am și eu o nelămurire : pensia alimentara se plătește de când se pronunța divorțul sau de când se depun actele pt divorț.
Eu o sa rămân sa achit restul de credit. Deaceea nu am înțeles, de să-i dau lui 1/2 din valoarea, când eu trebuie sa dau și la banca suma întreagă?
Mulțumesc mult pentru ajutor, dar nu înțeleg de ce trebuie să îl despăgubeasc cu 1/2 din valoarea imobilului, dacă aceasta este luat prin credit și am plătit 3 ani din 25...?
Bună ziua!
Am și eu o nelămurire, am divorțat de curând (de pe 16 ianuarie), vreau sa fac partajul cu soțul, (nu prea ne înțelegem amiabil) si vreau sa știu la ce sa ma aștept. Situația mea este următoarea :
Am fost căsătorita 9 ani, și în ultimii ani, ne-am achizionat un apartament, în rate, prin prima casa, eu fiind titularul creditului și el coplatitor(deoarece, el nu prea vroia sa cumpărăm, vroia sa stam la ai lui), rata se ia din contul meu, toate utilitățile sunt pe numele meu....
Noi după nunta, ne-am cumpărat o mașină, care a fost vândută și ne-am luat alta, dar pe numele lui soce-miu, pt a platii asigurarea mai mica.
În instanța, s-a stabilit ca eu și copilul sa rămânem la domiciliu.
Vreau sa știu, cum îl pot da eu pe el afara și cam în ce consta pespagubirea.
Mulțumesc din suflet pentru ajutor.