avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Răspuns la discuția Buna ziua - Furt din magazin
Patronul magazinului este plecat in china. Si el nu stie de problema aceasta. Vanzatoarele nu i au spus nimica. Asa ca a dat declaratie sefa sectiei de la magazin cum ca nu are nici o pretentie. Dar din cate am inteles trebuie alta de la patronul magazinului. Dar magazinul sa inchis si el este plecat.
Si inca ceva. Avocatul a spus ca m am autodesesizat si ca scap fara munca in folosul comunitatii.
BIROU de MEDIATOR Bucuresti a scris:

Puteți sa apelați la un mediator pentru a încerca să ajungeți la o înțelegere cu partea vătămată. Dacă se încheie un acord de mediere, se înlătură răspunderea penală.

Buna seara! Munca in folosul comunitatii se poate face si seara de la ora 6..in colo?
Impacare nu pot face. Patronul magazinului este plecat din tara.
Si eu acuma nu as mai putea da la politie si nici la drept?

Daca magazinul de unde am luat sa inchis..la inchiriat altcineva si patronul magazinului este plecat din tara. Eu impacare nu pot mai face nu?

Mai ales ca eu in declaratie m am autodesesizat. Si avocatul cu politistu au spus ca s ar putea sa scap fara nimica. Ca m am autodesesizat. Dar dosarul meu in curand il va trimite la procuror. Dupa ce ajunge si expertiza de la psihiatru. Cam as putea scapa fara nimica. ?
Miercuri ma duce la expertiza. Daca iasa ca s normala.. Ce poate sa imi faca?

a scris:

In fiecare zi am judo. De la 3 la 6.. Nu m ar deranja sa fac si munca in folosul comunitati.. Dar nu as face fata adic..de la scoala la judo si apoi si munca..greu

Av. Moraru a scris:

Se vor stabili in functie de programul zilnic....

Da am avut. Si nustiu ce a fost in capu meu. Dar cand am iesit din cabina mi am dat seama de ce am facut si ca nu i bine si cand am dat sa ma intorc spre cabina atunci ma oprit vanzatoarea. Si partea cu judo ul .. Eu is la liceul sportiv. Daca eu nu ma duc la orele de antrenament mi se pun absentele in catalogul de la scoala. Nu eu fac legea. Si nu eu am ales sa am in fiecare zi antrenamente.

Plus ca nu i usor. Dupa ore antrenament de la 3 la 6. Acasa vin rupta apoi si de invatat. Stiu ca asta nu va intereseaza sau conteaza. Dar cu greu voi face fata si scoala si antrenamentele si de invatat si si munca

In fiecare zi am judo. De la 3 la 6.. Nu m ar deranja sa fac si munca in folosul comunitati.. Dar nu as face fata adic..de la scoala la judo si apoi si munca..greu

Av. Moraru a scris:

Se vor stabili in functie de programul zilnic....

Va multumesc ! Dar in locul muncii in folosul comunitatii nu poate sa imi deie amenda. Fiindca eu is la scoala orele pana la 1..2.. Si de la 3 la 6 am practica. La judo..in care daca lipseac de la practica mi se va aduce absentele in catalogu de la scoala. Va multumesc !

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

La 50 lei veti scapa.
Veti avea munca in folosul comunității probabil.

Dar pt chestia aceasta.. S-ar putea sa imi deie inchisoare? Sau o amenda? Totusi..nu vreau sa am cazier..mai ales ca inca sunt la scoala si imi stric tot viitoaru..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil se va dispune renuntarea la up.

50 de lei

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cat era valoarea prejudiciului?
Cazul dvs. poate sa fie destul de dificil.

Oare ce ma poate astepta? Ca de o luna nu ma anuntat nimenia nimic.. Va multumesc!

Av. Moraru a scris:

Probabil vor dispune renuntarea la urmarirea penala... Intr-un alt caz de clasare in afara de "impacarea partilor" nu va incadrati.