avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - Furt din magazin

Buna ziua! Am si eu o intrebare.
In septembrie am intrat intr un magazin de haine, am luat cu mine in cabina 3 perechi de pantaloni, un hanorac si o pereche de adidasi.
Si am incercat sa iau hanoracul care l am invelit pe sub maieul care il purtam si intre pantaloni. La zona bazinului. Apoi am iesit din cabina m am dus sa duc pantalonii inapoi ..apoi mi am dat seama ca nu i bine ce am facut si am vrut sa ma intorc in cabina sa duc hanoracul si adidasi inapoi..dar in timp ce am dat sa ma duc spre cabina vanzatoarea ma oprit si ma bagat in cabina si ma pus sa ma dezbrac. Ea a vazut ca am hanoracul la mine si a chemat politia. Mentionez ca nu am ajuns pana la casa sau la iesire cu haina respectiva. Si a venit politia si nu am dat declaratie atunci ca nu am avut avocat. Acum o luna m au chemat sa dau declaratie si fix asa am si dat o cum v am explicat mai sus. Dosarul a fost trimis la procuror. Si pana acum nu ma anuntat nimeni nimic. Ce se intampla? Imi va face dosar penal? Munca in folosul comunitati? Plis ca am mentionat ca is eleva inca..dar am 18 ani. Ce imi va putea face?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Patronul magazinului este plecat pana in luna martie. Iar sefa de secrie care ma prins nu mai lucra acolo
Si dosaru a fost trimis la procuror
Pe parinti i-ati informat ca aveti probleme penale? Veti avea nevoie de ajutorul unui avocat pentru a nu fi trimisa in instanta si condamnata pentru furt.
Da parintii stiu. Pentru chestia ca eu am declarat ca mi am dat seama ca nu i bine ce am facut si am dat sa merg spre cabina sa las hanoracul ... A spus politia si avocatul ca este un lucru bun ce am declarat si s ar putea sa mi se incheie aici dosarul.. Dar vad ca de o luna nu m a anuntat nimenia deloc

cyan a scris:

Pe parinti i-ati informat ca aveti probleme penale? Veti avea nevoie de ajutorul unui avocat pentru a nu fi trimisa in instanta si condamnata pentru furt.

Alte discuții în legătură

Furt hipermarket - pedeapsa, posibilitate primire amenda contraventionala alin091 alin091 Buna seara,imi primul rand regret enorm ce am facut si nu credeam niciodata ca o sa ajung in situatia de astazi. Am facut cumparaturi din[ editat],si dupa mi-a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat..pls help ! vladU vladU Am 18 ani, tanar antreprenor..am comis o fapta regretabila.Am fost intr-un magazin de haine am probat niste pantaloni si am observat ca plasticul acela ... (vezi toată discuția)
Prima abatere furt calificat DenisaBaias DenisaBaias Buna ! Recent am facut o mare prostie.Ma aflam in cluj si am plecat spre polus cu gandul de a intra in Decathlon unde m-am indreptat direct spre rafturi am ... (vezi toată discuția)