avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate Sandreea123

Activitate Sandreea123

Discuție Divorț, taxe
Buna ziua,am depus cerere de chemare in judecată pt sotul meu dar nu mi s-a spus cât trebuie sa plătesc fără avocat angajat. Știți cumva care sunt taxele ? Avem un copil minor împreuna de 1an și 3 luni de care nu s a interesat niciodată . As vrea sa știu și cât durează și ce șanse am sa mi se acorde custodia definitiva mie .dezinteresul fata de copil și familie cât și abandonul reprezintă ceva in decăderea din drepturi a unuia din părinți ?multumesc
Răspuns la discuția Divorț
Cum se poate ajunge la definitivare ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

În procesul civil si la divorț daca nu angajați imediat avocat, ulterior nu prea mai are sens.
Trebuie stabilită o strategie si respectate niste norme procedurale.

Custodia exclusivă se obține foarte greu.

Știu ca se obține greu dar care sunt termenii

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

În procesul civil si la divorț daca nu angajați imediat avocat, ulterior nu prea mai are sens.
Trebuie stabilită o strategie si respectate niste norme procedurale.

Custodia exclusivă se obține foarte greu.

Copilul are 1an și 3 luni ...nu ar putea sa își dra cu părerea . Nici măcar nu își cunoaște tatăl , acesta nefiind prezent decât doua săptămâni de la naștere.

Discuție Divorț
Buna ziua ! Am și eu o rugăminte sa mi se explice mai clar care sunt pașii pentru a depunde cerere de divorț la judecătorie in situația in care exista un minor la mijloc.suntem despărțiți de un an și 4 luni și copilul are aceeași vârsta . Tatăl nu o vizitează nu întreabă nu îl interesează de copil.as vrea sa ii iau cumva și drepturile parintesti.nu vreau sa angajez din prima un avocat.la cat ma duce divorțul fără reprezentant ?multumesc