Buna ziua,am depus cerere de chemare in judecată pt sotul meu dar nu mi s-a spus cât trebuie sa plătesc fără avocat angajat. Știți cumva care sunt taxele ? Avem un copil minor împreuna de 1an și 3 luni de care nu s a interesat niciodată . As vrea sa știu și cât durează și ce șanse am sa mi se acorde custodia definitiva mie .dezinteresul fata de copil și familie cât și abandonul reprezintă ceva in decăderea din drepturi a unuia din părinți ?multumesc
Despre Taxa de timbru ce urmeaza a fi achitata, veti primi o comunicare din partea instantei, taxa fiind undeva intre 50 si 200 de lei in functie de motivul indicat pentru divort. Despre cat dureaza este greu de aproximat avand in vedere ca, doar Dvs cunoasteti situatia de fapt si de drept expusa in cuprinsul cererii. Cat priveste acordarea custodiei exclusive, acest subiect este deasemenea dependent de motivarile formulate in cuprinsul cererii.
Divorț
Sandreea123
Buna ziua ! Am și eu o rugăminte sa mi se explice mai clar care sunt pașii pentru a depunde cerere de divorț la judecătorie in situația in care exista un ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie
AncaM78
Buna ziua,
Sunt mama unui baietel de 1an si 3 luni, nascut in China, recunoscut de tatal lui. Tatal este cetatean american, rezident in Germania.
Copilul are ... (vezi toată discuția)