avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate lovediao5@yahoo.com

Activitate lovediao5@yahoo.com

in final vreau sa obtin c-am beneficiat de grupa a doua in perioada 1991-2001 in procent de 100% conform acelui proces verbal de directie in care erau specificate locurile de munca incadrate in grupa a doua in procent de 100%.Pierdandu-se acel proces verbal de directie cu nr.350 din 06.06.1990,cei de la serviciul personal ne-au recunoscut grupa de munca doar conform ordinului 50 in procent de 70%.
Multumesc .O seara frumoasa!
buna ziua,sunt medic veterinar si lucrez din anul 1996 in cadrul unui laborator sanitar veterinar.In anul 1990 s-a redactat un proces verbal de directie cu numarul350/06.06.1990 prin care se specificau lucurile de munca din laborator care beneficiau de grupa a doua in procent de 100%.Acest lucru era specificat in adeverintele de pensionare pana anul trecut cand,colega care emitea adeverintele a decedat.Ulterior nu s-a mai gasit procesul verbal si in adeverintele care au fost emise incepand cu anul trecut este specificata grupa a doua in procent de 70%,conform ordinului 50.Vreau sa ma adresez justitiei dar nu stiu cu ce sa incep.Am vreo sansa sa castig din moment ce nu se mai gaseste procesul verbal?Multumesc