avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitruviorel

Activitate Dumitruviorel

Răspuns la discuția Test anti-drog pozitiv OPIU....
M-am conformat cu ideea asta de a astepta cat vor politisti si procurorii.
Nu am avocat si nici nu imi voi lua decat atunci cand este obligatoriu,nu sunt deacord sa platesc niste sume incredibil de mari pentru ceva care ptr mine nu este o necesitate.imi pot vedea in continuare de viata mea si fara permis.Prefer sa fac ceva constructiv ptr mine cu banii pe care i-as dat unui avocat care sa ma reprezinte.
In analizele la sange si implicit urina,au foat gasite substantele care erau trecute pe prospectul medicamentului.Procurorul a dispus expertiza analizelor pentru a stabili daca valoarea gasita in corpul meu imi afecta capacitatea de a conduce sau nu.Sunt 3 ani de atunci si inca nu estw finalizat dosarul.
ok,din cate am citit pe internet,rezultatele analizelor vin dupa aproximativ 2-3 luni?(asta in cazul in care ele sunt platite),sa astept rezultatele,sau avocatul imi poate grabi dosarul,analizele si toate procedurile.
Buna ziua,
in data de 26.01,in jurul orei 18:00,am fost agresat in trafic de un cetatean,,am primit 2 pungi ramanand inconstient,provocant in acelasi timp un accident rutier(fara victime),doar cu pagube materiale(am dovada video a agresiunii).
Ulterior am sunat la 112,a venit un echipaj de politie,mi-au facut un test de alcool care a iesit 0.0/si in test anti-drog care a iesit pozivit la OPIU,
Am fost dus la INML pentru prelevare de probe,
Tin sa precizez ca eu in ziua respectiva si cu o zi inainte luasem niste pastile pentru dureri de cap.("Caffetin" este numele pastilelor si se elibereaza fara prescriptie medicala)
Din cautarile mele pe internet am constatat ca acele pastile contin "FOSFAT DE CODEINA 10ml",si reiese in testul anti-drog ca fiind OPIU.
Mi-a fost deschis un dosar penal in cauza pentru conducere sub influenta substantelor interzise.
Din cauza pastilelor pentru dureri ar trebuii sa ma ingrijorez in privinta dosarului penal?,
Nu sunt neaparat interesat de agresiunea in trafic.