avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate Algore

Activitate Algore

Răspuns la discuția Poprire
Multumesc mult.
Răspuns la discuția Poprire
Multumesc mult.
Discuție Poprire
Buna ziua.In data de 4.07, am primit de la firma la care lucrez o instiintare care ma anunta ca incepand cu luna iulie st executata silit si mi se va face poprire.Instintarea vine de la primaria unde locuiam in trecut, problema este ca st acuzata nu mi am platit impozitul pe teren si caldire si inca cateva lucruri pe care eu nu le detin de fapt.Eu persoanal nu detin nimic pe numele meu.am fost la primaria si am cerut procesele verbale si acte care arata ca eu detin toate cele dar ei nu au asa ceva.Primaria nu m a anuntat prin nici un act de aceasta executare dar nici nu vor sa faca sistarea.poate cineva sa ma ajute cu un sfat va rog?multumesc
Răspuns la discuția Coasigurat unchi
Eu vreau sa fie asigurat pt o operatie.nu stiu daca este vreo diferenta intre persoana luata in intretinere si coasigurat. Asigurare la CAS.Multumesc

Avocat Minoi a scris:

Buna ziua,

La ce fel de asigurare va referiti ,,de sanatate ,,de viata ,?

Cu drag

Buna ziua! As dori sa stiu daca pot sa am coasigurat pe unchiul meu? In cazul in care nu se poate, ce pot face? Ca sa poata beneficia de asigurare trebuie sa plateasca 1400 ron si as vrea sa stiu daca exista o alta solutie.