avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua.In data de 4.07, am primit de la firma la care lucrez o instiintare care ma anunta ca incepand cu luna iulie st executata silit si mi se va face poprire.Instintarea vine de la primaria unde locuiam in trecut, problema este ca st acuzata nu mi am platit impozitul pe teren si caldire si inca cateva lucruri pe care eu nu le detin de fapt.Eu persoanal nu detin nimic pe numele meu.am fost la primaria si am cerut procesele verbale si acte care arata ca eu detin toate cele dar ei nu au asa ceva.Primaria nu m a anuntat prin nici un act de aceasta executare dar nici nu vor sa faca sistarea.poate cineva sa ma ajute cu un sfat va rog?multumesc
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
Algore, utilizator
Cel mai recent răspuns: Algore , utilizator 17:07, 9 Iulie 2018
Trebuie sa depuneti contestatie la executare in termen de 15 zile. Obtineti de la primarie si de la administratia financiara inscrisuri care dovedesc ca nu detineti bunuri in proprietate.
Multumesc mult.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danone67 danone67 Buna ziua, in anul 2006 am contractat un credit bancar de nevoi personale. Am efectuat plati in cont timp de un an apoi am ramas fara servici si nu am am ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pt amenzi circulatie Robert1804 Robert1804 Buna ziua, Incepand cu anul 2018, figurez in evidenta primariei cu amenzi de circulatie neplatite. in data de 07.02.2022 am primit o somatie referitoare la ... (vezi toată discuția)
Executare 3 amenzi lipsa roviniete aplicate in aceeasi zi bazna bazna Buna ziua. am o intrebare si anume. Am primit de la trinalul prahova o instiintare de executare silita pentru trei procese verbale de contraventie pentru ... (vezi toată discuția)