Buna ziua.In data de 4.07, am primit de la firma la care lucrez o instiintare care ma anunta ca incepand cu luna iulie st executata silit si mi se va face poprire.Instintarea vine de la primaria unde locuiam in trecut, problema este ca st acuzata nu mi am platit impozitul pe teren si caldire si inca cateva lucruri pe care eu nu le detin de fapt.Eu persoanal nu detin nimic pe numele meu.am fost la primaria si am cerut procesele verbale si acte care arata ca eu detin toate cele dar ei nu au asa ceva.Primaria nu m a anuntat prin nici un act de aceasta executare dar nici nu vor sa faca sistarea.poate cineva sa ma ajute cu un sfat va rog?multumesc
Trebuie sa depuneti contestatie la executare in termen de 15 zile. Obtineti de la primarie si de la administratia financiara inscrisuri care dovedesc ca nu detineti bunuri in proprietate.
Executare silita
danone67
Buna ziua,
in anul 2006 am contractat un credit bancar de nevoi personale. Am efectuat plati in cont timp de un an apoi am ramas fara servici si nu am am ... (vezi toată discuția)