avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poprire cont pt amenzi circulatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poprire cont pt amenzi circulatie

Buna ziua,

Incepand cu anul 2018, figurez in evidenta primariei cu amenzi de circulatie neplatite.
in data de 07.02.2022 am primit o somatie referitoare la sumele restante de plata (3905RON) acumulate din 4 procese verbale. Precizez ca unul din aceste procese verbale a fost achitat la jumatate in termen de 2 zile lucratoare de la data intocmirii procesului.
In data de 14.03.2022 am primit o alta adresa in care am fost instiintat ca s-a procedat la executarea silita prin poprire. In data de 17.03.2022 am transmis chitanta aferenta achitarii unuia din cele 4 procese verbale prin email catre primarie.
Astazi, 21.03.2022 am primit email de la banca la care detin contul personal cum ca a fost infiintata o poprire in valoare de 5220 RON.
Dupa o convorbire telefonica cu un responsabil de la primarie, mi s-a comunicat ca nu se mai tine cont ca am platit acel proces verbal online, pt ca nu am dus si chitanta fizic la primarie.

Ma puteti ajuta, va rog cu o solutie corecta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:11, 23 Martie 2022
depuneti o contestatie la executare, o sa vada responsabilul ala ca se tine cont de plata
contactati un avocat si grabiti-va, contestatia se depune in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
gi-jane2, moderator
Buna dimineata!
Inseamna ca este deja prea tarziu tinand cont ca prima somatie a fost transmisa in 07.02.2022. sau am inteles eu gresit?
Multumesc anticipat.

gi-jane2 a scris:

depuneti o contestatie la executare, o sa vada responsabilul ala ca se tine cont de plata
contactati un avocat si grabiti-va, contestatia se depune in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire

In data de 14.03.2022 am primit o alta adresa in care am fost instiintat ca s-a procedat la executarea silita prin poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv amenda elenastuparu elenastuparu Buna ziua! Am fost sanctionata de catre ARR cu o amenda. In termen de 48 ore am achitat jumatate din aceasta amenda, dar din eroare pe ordinul de plata am ... (vezi toată discuția)
Contraventie rovinieta urgent mariuspavell mariuspavell Buna ziua Cum este posibil ca dupa 2 ani de zile sa imi vina acasa inca doua amenzi pt lipsa rovinietei plus somatie de plata eu nestiind de existenta lor iar ... (vezi toată discuția)
Somatie amenzi auto alinmihaimirea alinmihaimirea Buna ziua. Am primit acasa o somatie cu o amenda auto care apare la circa financiara ca neplatita. Este normal sa-mi ceara acum chitanta de plata a amendei ... (vezi toată discuția)