avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel961

Activitate Daniel961

Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă vreau sa înființez o firmă, este nevoie ca eu să am domiciliu în orașul în care deschid să o înființez?
Mulțumesc.
Bună ziua,
Am avut permisul suspendat pentru 90 de zile. Când mi-a intrat suspendarea în vigoare mi s-a spus că nu am voie să dau examenul de redobândire datorită clasării dosarului. Acum a trecut perioada de 90 zile așa că fost să-mi ridic permisul și mi s-a spus că nu am fost să dau acel examen de aceea mi s-a mai suspendat o lună permisul.
Iar dovada reținută de cadre agent bănuiesc că va fi trimisă la inspectoratul de unde mi s-a emis permisul.
Eu personal nu cred asta, tocmai din această cauză întreb, pentru că mulți îmi spun că o să mă mai aleg cu o suspendare. Pe procesul verbal nu este specificat nimic legat de o altă suspendare
Am primit proces verbal de contravenție iar agentul mi-a reținut dovada.

cyan a scris:

Daca nu ati depasit pe linie continua nu se aplica nicio suspendare.
Nu ati fost sanctionat si primit proces verbal de constatare a contraventiei?

Bună ziua, am avut un dosar deschis în urma unui accident care a fost clasat clasat și mi s-a reținut permisul pentru 90 de zile, întâmplarea a făcut că după clasare dovada mea de conducere să mai fie valabilă, în ultima zi de valabilitate și după clasare cu decizia de suspendare de 90 de zile am fost oprit și mi s-a reținut dovada de circulație pentru că o presupusă depășirise neregulamentară, întrebarea mea este odată ce eu am suspendat deja permisul pe 90 de zile mi se mai aplică o altă penalizare/suspendare?