avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândire permis după suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândire permis după suspendare

Bună ziua,
Am avut permisul suspendat pentru 90 de zile. Când mi-a intrat suspendarea în vigoare mi s-a spus că nu am voie să dau examenul de redobândire datorită clasării dosarului. Acum a trecut perioada de 90 zile așa că fost să-mi ridic permisul și mi s-a spus că nu am fost să dau acel examen de aceea mi s-a mai suspendat o lună permisul.

Alte discuții în legătură

Permis conducere pete_doc pete_doc mi s-a ridicat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile pentru neacordare de prioritate. dupa 60 de zile trebuie sa dau examinare pentru a reintra in ... (vezi toată discuția)
Reeexaminare Marinela98 Marinela98 Bună ziua, am fost surprinsa pe autostrada cu viteza de 170 km/h, in momentul acela nu implinisem 1 an de cand am obtinut permisul, deci limita pentru mine ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am fost oprit in trafic in data de 22.04. 2020, am fost verificat si mi s-a comunicat ca am avut permisul suspendat pentru cumul de puncte incepand ... (vezi toată discuția)