avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate Daniella1981

Activitate Daniella1981

Răspuns la discuția Recuperare bani împrumutați

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca nu aveti dovada ca i-cum puteti proba?
Daca in acele mesaje el recunoaste ca a primit banii si ca se obliga sa-i restituie atunci e un inceput de proba.

El a recunoscut
că a luat banii de la mine, iar din mesaje reiese clar că se obligă să mi-i restituie, numai că nu s-a ținut de cuvânt. Aceste lucruri constituie un început de probă pentru ce, mai exact? Nu m-am confruntat cu așa ceva și am nevoie de detalii despre modul în care ar trebui să procedez.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Formularea unei cereri de chemare in judecata.

Mulțumesc! Formularea acestei cereri presupune angajarea unui avocat?
Bineînțeles că vreau să îmi recuperez banii, dar care ar fi soluția?
Bună ziua! Am avut o relație cu un bărbat, căruia i-am împrumutat, de-a lungul unui an ,3200 de lei. În luna decembrie, văzând că nu are de gând să mi-i restuie, i i-am cerut înapoi. El a spus că el nu consideră că i-am dat cu împrumut, ci îi consideră plată pentru servicii sexuale. Dându-și seama de gravitatea afirmației, (e polițist), a spus că mi-i va înapoia, în 4 luni. În decembrie mi-a restuit 520 de lei, iar în ianuarie nu mi-a mai dat nimic, din contră, mi-a mai cerut și alți bani, spunându-mi că dacă nu îi împrumut, nu mai văd nici un ban de la el. Am refuzat să îi împrumut, iar acum nu mai pot da de el. Nu am nicio dovadă scrisă care să confirme că are să îmi dea bani, am doar mesajele de pe WhatsApp. Există vreo posibilitate prin care să îmi recuperez banii?