buna ziua mi sa facut o nedreptate locuiesc in comuna tinosu am mers la magazin pentru a cumpara bunuri in magazin se afla un om in stare de ebrietate ce consuma la pahar ma fortat sa i dau bani la care ma apucat de gat adresandumi injuri , la care mam smucit si lam impis ca sa scap am fugit de frica de la magazin la un timp a chemat el politia si a depus o plangere la care eu am primit amenda 1000 lei pentru art.2 alin.1 pct.24 din legea 61191 si sanctionate de art.3 alin.1 fara ca eu sa fiu chemat la declaratie fara niciun drept de contestatie va rog ajutatima politia de la brazi prahova abuseaza
buna ziua suntem o familie din comuna tinosu lui sotia mea ia venit niste amenzi civile ,e normal ca cei de la primaria respectiva sai trimita proprire pe salariu amenzile find nejudecate si fara un ordin judecatoresc? in plus amenzile nu sunt ale dansei sunt nesemnate e posibil cineva o cunostinta sau o ruda sa fi dat datele ei si asa a inceput cojmarul va rog ajutatima se abuzeaza mult la noi in romania va multumesc! si inca ceva,ce sa inttamplat chiar azi locuiesc cu ea la mama ,mama avand o datorie pe numele ei ca ea detine propietatea ,e normal ca doamna casierita pe nume Nina sa i trimita lu concubina mea proprire pe salariu datoria find pe numele mamei?