avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate Pasca ionut

Activitate Pasca ionut

Am toate actele în regula. Terenul a fost cumpărat prin notar, are cf, titlu de proprietate, mi-am dat seama când am măsurat distanta dintre garduri ca nu ii în regula și am chemat Topograf pentru măsurători. Atunci am descoperit ca nu corespunde gardul fiind la mine pe teren pe o lungime de 16 m pe 1m
Bună seara. Am cumpărat un teren greșeală mea nu am chemat Topograf înainte de a încheia contractul. După ce am făcut măsurătorile vecinul nu este de acord cu mutarea gardului de pe proprietatea cumpărată (1m pe o lungime de 13 m), mai mult în lipsa mea mi-o distrus poarta și o parte din gardul care îl aveam cu vecinul din partea opusa. Am fost amenințat ca,, o sa vad eu ce pățesc dacă îmi mutgardul. Am fost făcut în fel și chip și eu și soția, denigrat la ceilalți vecini, persoana care m-a ajutat sa îmi fac porțile înainte sa fie distruse a fost agresat verbal și fizic. Menționez ca terenul vecinului cu pricina a fost intabulat abuziv(era parte din pasunatul comunal), este Trecut în acte persoana cu handicap de gr. 1 cu însoțitor fără sa sufere de vreo problema vizibila. Va rog sa ma sfătuiți cui sa ma adresez (politie /tribunal) și ce articole sa formulez pentru toate acuzațiile pe care sa le fac. Va mulțumesc.