avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am cumpărat un teren - greșeala mea, nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am cumpărat un teren - greșeala mea, nu am chemat ...

Bună seara. Am cumpărat un teren greșeală mea nu am chemat Topograf înainte de a încheia contractul. După ce am făcut măsurătorile vecinul nu este de acord cu mutarea gardului de pe proprietatea cumpărată (1m pe o lungime de 13 m), mai mult în lipsa mea mi-o distrus poarta și o parte din gardul care îl aveam cu vecinul din partea opusa. Am fost amenințat ca,, o sa vad eu ce pățesc dacă îmi mutgardul. Am fost făcut în fel și chip și eu și soția, denigrat la ceilalți vecini, persoana care m-a ajutat sa îmi fac porțile înainte sa fie distruse a fost agresat verbal și fizic. Menționez ca terenul vecinului cu pricina a fost intabulat abuziv(era parte din pasunatul comunal), este Trecut în acte persoana cu handicap de gr. 1 cu însoțitor fără sa sufere de vreo problema vizibila. Va rog sa ma sfătuiți cui sa ma adresez (politie /tribunal) și ce articole sa formulez pentru toate acuzațiile pe care sa le fac. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Pasca ionut , utilizator 21:54, 11 Iulie 2022
Dacă nu ați chemat topograf, inteleg ca ați cumpărat terenul cu act de mana.
Nu dvs folositi "articole "ci avocatul.pe care trebuie sa il angajati pt a va rezolva situatia,fie.o.plangere.penala(distrugere,tulburare posesie) fie o actiune in civil granituire si revendicare .Daca nu aveti acte autentice ci doar "hartii de mână" situatia e si mai complicata..
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ați cumpărat fără să faceți măsurători, pe vorbe.Acum vreți să vă extindeți pe terenul vecinilor pe baza a ce?Pentru ce vă bazați?
Am toate actele în regula. Terenul a fost cumpărat prin notar, are cf, titlu de proprietate, mi-am dat seama când am măsurat distanta dintre garduri ca nu ii în regula și am chemat Topograf pentru măsurători. Atunci am descoperit ca nu corespunde gardul fiind la mine pe teren pe o lungime de 16 m pe 1m

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gardul vecinului pe proprietatea mea pantirurobert pantirurobert Buna ziua tuturor, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Sotia a achizitionat acum 7-8ani un teren intravilan de 535mp, iar acum ne-am decis sa il vindem. ... (vezi toată discuția)
Vecinul si-a construit gardul pe terenul meu DANIEL2568 DANIEL2568 In luna martie 2016,am cumpărat o casa cu terenul (construit + gradina) ce măsoară ca suprafața 1000 m2. In momentul cumpărării, fosta ... (vezi toată discuția)
Penal sau civil? DURICA1987 DURICA1987 Am o nelamurire cu privire la situatia in care ma aflu acum !am cumparat UN teren Ptr a construi o casa,am cumparat totul legal ,am facut proiect Ptr casa ... (vezi toată discuția)