avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate bogdandaniel87

Activitate bogdandaniel87

Nu eram sub influenta a nici unei substante si nici a alcoolului,insa deja se face un an de zile de camd sa intamplat,iar agemtul de caz spune ca inca nu a primit raportul de la INML,se poate sa fie adevarat acest lucru care mi sa comunicat?si daca da ,de ce dureaza un an de zile un raport?sau se mai analizeaza si investigheaza ceva?victima a fost operata la picior a ramas cu cusatura in zona tibiei insa nu este afectat nu a ramas infirm in urma interventiei,se poate deplasa normal.
Sumt cercetat penal pt vatamare corporala din culpa,asta este clar,ingrijirile medicale au fost de 80 de zile,amenda penala la ce valoare se poate ridica?in contextul in care nu am nici un fel de abatere penala se poate lua in calcul si executarea pedeapsa de la 3 luni la un an?sau voi lua decat amenda penala?

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Ce calitate aveti in acest moment in dosar? In functie de incadrarea juridica a infractiunii pe care v-au stabilit-o cei de la parchet, putem sti limitele de pedeapsa in cazul in care veti fi condamnat. Daca este vorba de vatamare corporala din culpa, pedeapsa prevazuta de lege este amenda sau de la 3 luni la 1 ani inchisoare.

Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in lima octombrie,de atunci circul cu dovada,pietonul a depus plangere penala impotriva mea,acesta a suferit o operatie la picior in urma accidentului,a ajut 80 de zile de ingrijiri medicale,pentru a retrage plangerea imi cere 10.000 de euro,care sunt riscurile la care ma supun daca nu ii dau banii pe care ii cere si nu iso retrage plangerea?mentionez ca dosarul este in stare de cercetare inca.
Răspuns la discuția Contestatie executare silita
Buna ziua,multumesc pt raspuns,imi puteti spune va rog legea in care se spune ca se prescrie dreptul de a pune on aplicare exectarea dupa 3 ani?
buna ziua,
in data de 31.01.2018 am pramit la sediul firmei o instiintare de popriore pe salariu de la un birou executor in baza unei hotarari judecatoresti de executare emisa de catre instanta la data de 02.102014.
este vorba de un card de credit luat in 2008 si la care ultima plata am efectuato in 2009,de atunci nu am mai efectuat plati.
in luna octombrie 2014 instanta a dat o hotarare judecatoreasca de executare silita,de atunci in urmatorii ani nu sa mai intamplat nimic pana acum cateva zile cand am primit instiintarea de poprire la locul de munca.
doresc sa stiu daca legal este posibil ca dupa atatia ani de la hotararea instantei biroul de executare sa puna in aplicare executarea de abea acum dupa 4 ani de zile.
mentionez ca tot timpul am lucrat in tara si am avut salarii virate in conturi bancare deci se putea pune poprire in tot acest timp.