avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate R.Iordache Mirela

Activitate R.Iordache Mirela

Buna ziua ! Am nevoie de concediu medical pentru niste probleme de sanatate mai vechi , pentru care sunt luata in evidenta la cabinetul medicului de familie si pentru care am primit si tratament. Am sunat astazi pentru concediu medical , pentru ca am din nou o criză si am aflat ca nu se acorda medical pe starea de urgenta ci doar somaj tehnic. Angajatorul meu nu doreste sa ma bage in somaj tehnic, sunt in fara plata acum. Exista vreo solutie? Ce pot face? Va multumesc
Buna ziua !
Firma la care lucrez a anuntat ca in scurt timp este posibil sa fim concediati. Situatia este mai speciala , eu fiind singurul venit al familiei si avand si un copil de 2 ani . Sotia tocmai a terminat perioada cu indemnizatia de crestere si urma sa se angajeze. Data fiind situagia actuala, aceasta nu mai poate incepe munca. In aceste conditii, in care angajatorul meu nu doreste sa ne bage in somaj tehnic ci doar sa ne concedieze , singura mea optiune este somajul normal, care este o suma de tot rasul ( aprox 550 lei pe luna ). Ce pot face? Nu cred ca este posibil si normal sa ajung sa nu imi pot intretine familia pt ca angajatorul decide sa ne concedieze . O zi buna ! Si multumesc anticipat pt raspunsuri