avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Medical pe stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Medical pe stare de urgenta

Buna ziua ! Am nevoie de concediu medical pentru niste probleme de sanatate mai vechi , pentru care sunt luata in evidenta la cabinetul medicului de familie si pentru care am primit si tratament. Am sunat astazi pentru concediu medical , pentru ca am din nou o criză si am aflat ca nu se acorda medical pe starea de urgenta ci doar somaj tehnic. Angajatorul meu nu doreste sa ma bage in somaj tehnic, sunt in fara plata acum. Exista vreo solutie? Ce pot face? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Șomaj și prenatal VNFI VNFI Bună ziua, sunt însărcinată în săp 30 iar de la 1 mai ar trebui sa întru prenatal,eu fiind în șomaj tehnic cu suspendarea contractul, firma unde ... (vezi toată discuția)
șomaj tehnic sau contrat de munca modificat rincikmandarincik rincikmandarincik Am o următoare întrebare. ..lucrez la un srl cu 5 angajați,după o săptămână de sistare a activității,patronul a luat legătura cu toți angajații ... (vezi toată discuția)
Medic familie mihaela1981 mihaela1981 Buna ziua In septembrie am fost la un alt cmi familie sa ma inscriu ,deoarece nu eram multumita de cel la care eram .Am completat un formular,nu mai tin ... (vezi toată discuția)