Am o următoare întrebare. ..lucrez la un srl cu 5 angajați,după o săptămână de sistare a activității,patronul a luat legătura cu toți angajații pentru a discuta ce decizii sa ia.După discuții cu contabila a zis ca nu e bine sa ne bage în șomaj tehnic pentru ca nu vom beneficia de asigurarea de sănătate în aceasta perioada,sau alta decizie ar fi sa ne bage pe 2 ore de munca în contractul de munca(ceea ce nu este adevarat).Eu sunt insarcinata in luna 4,nu doresc sa imi treaca 2 ore de munca,pentru ca automat voi lua mai putini bani pentru indemnizatia de crestere copil.întrebarea mea e :la șomajul tehnic angajații beneficiază de asigurarea de sănătate sau nu?care ar fi soluția cea mai buna pentru toți angajații ....
În perioada șomajului tehnic se beneficiează de asigurarea de sănătate, singura contribuție care nu e plătită este contribuția pentru șomaj.
Nu este indicat să acceptați reducerea programului de la 8 ore/zi la 2 ore/zi (mai ales dacă această situație nu e precizată pe o durată determinată). Dumneavoastră puteți solicita medicului un concediu medical, dacă nu veți fi trimisă în șomaj tehnic, pe durata stării de urgență, tocmai pentru a preîntâmpina acea situație financiară neplăcută.
Somaj tehnic
acin
avand in vedere ca firma la care lucrez are 400 angajati si numai o parte din ei vor fi in somaj tehnic de exemplu jumatate din ei cum se intocmeste statul de ... (vezi toată discuția)