Va multumesc! Notarul mi-a spus ca Primaria trebuie sa imi elibereze anexele 1 si 2, de care am nevoie pentru succesiune. Voiam sa fac o cerere la Primarie, cerere bazata si pe temei legal, in care sa le solicit. M-am gandit ca e calea cea mai simpla, deocamdata.
Sunt unica mostenitoare a parintilor mei, care au decedat. Pentru a face succesiunea am nevoie, in afara de Anexa 24(pe care o pot obtine) si de Anexa 1 si Anexa 2 de la Primarie. Mi s-a spus ca nu au eliberat niciodata aceste anexe si sa ma adresez Judecatoriei, deoarece parintii mei nu au avut titlu de proprietate pentru casa si gradina, si hotararea judecatoreasca tine loc de titlu de proprietate. Am contractul de vanzare cumparare al casei, contract incheiat in 1977 la Notariat. Pentru ca nu am timpul si banii necesari pentru a ma adresa Judecatoriei, v-as ruga sa-mi spuneti temeiul legal pentru solicitarea Anexei 1 si Anexei 2 de la Primarie, deoarece aici nimeni nu stie nimic de asa ceva si spun ca nici nu au eliberat vreodata asa ceva.