avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate razvanmihai007

Activitate razvanmihai007

Bună ziua! Doresc să formulez o acţiune pentru anularea unui raport de expertiză efectuat într-o acţiune civilă de partaj judiciar rămasă definitivă pe motivul că raportul de expertiză a fost întocmit în mod nelegal, la acest moment neputând vinde terenul ce mi-a fost atribuit, datele din raportul de expertiză nefiind conforme cu cele de la faţa locului şi nu se poate intocmi intabularea şi cadastrul pentru a-l vinde. În acest sens, ce acţiune pot întreprinde pentru anularea raportului de expertiză? Pot formula o acţiune civilă sau mă pot adresa organelor de cercetare penală pentru anularea raportului şi tragerea la răspundere a penală a expertului care a întocmit raportul, nefiind efectuate măsurători lamomentul întocmirii acestuia, fiind completat în mod fictiv... Va multumesc!
Răspuns la discuția cerere de înscriere in fals
Nu
Răspuns la discuția cerere de înscriere in fals
Multumesc frumos pentru raspuns. am solicitat și reducerea onorariilor... Cu privire la imputerniciri, in acesta faza procesuală - apel, pot invoca lipsa dovezii calitatii de reprezentant cu obligarea depunerii la dosar a contractelor de asistenta juridica?
Bună seara! Într-un dosar civil aflat in apel doresc sa formulez cerere de inscriere in fals impotriva imputernicirilor avocatiale depuse de avocati intimatilor (2 intimati), precum și împotriva chitanțelor depuse cu titlu de dovada a achitării onorariului avocatial, pe considerentul de afinitate dintre intimati si avocati, un avocat fiind ruda cu intimatul, i suma mentionata cu titlu de onorariu a fost trecuta in mod fictiv, iar cu privire la împuternicirile avocatiale, pentru neexistenta contractelor de asistentă juridică, nefiind incheiate astfel de contracte intre avocati si intimati.
Va rog sa-mi spuneti daca o astfel de cerere este admisibila și ce temeiuri de drept pot invoca??? Va multumesc!