avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de înscriere in fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de înscriere in fals

Bună seara! Într-un dosar civil aflat in apel doresc sa formulez cerere de inscriere in fals impotriva imputernicirilor avocatiale depuse de avocati intimatilor (2 intimati), precum și împotriva chitanțelor depuse cu titlu de dovada a achitării onorariului avocatial, pe considerentul de afinitate dintre intimati si avocati, un avocat fiind ruda cu intimatul, i suma mentionata cu titlu de onorariu a fost trecuta in mod fictiv, iar cu privire la împuternicirile avocatiale, pentru neexistenta contractelor de asistentă juridică, nefiind incheiate astfel de contracte intre avocati si intimati.
Va rog sa-mi spuneti daca o astfel de cerere este admisibila și ce temeiuri de drept pot invoca??? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
razvanmihai007, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:42, 9 Februarie 2018
Ați fost obligat la plata onorariului și este foarte mare? Aveati posibilitatea sa solicitați reducerea, in concordanra cu munca avocatului si complexitatea spetei, nu va admite o astfel de cerere de înscriere în fals.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
avvalentina, utilizator
Multumesc frumos pentru raspuns. am solicitat și reducerea onorariilor... Cu privire la imputerniciri, in acesta faza procesuală - apel, pot invoca lipsa dovezii calitatii de reprezentant cu obligarea depunerii la dosar a contractelor de asistenta juridica?
Scrie nr.de contract pe împuterniciri?
Nu
Atunci puteți invoca lipsa calității de reprezentant pt.lipsa contractului de reprezentare , Contractul trebuie sa apara pe împuterniciri. Sa cereți șa arate instantei registrul de evidenta a contractelor. Abia după,va înscrieți în fals.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura fara imputernicire avocatiala cris_deo cris_deo buna seara . am si eu o intrebare: o actiune in judecata poate fi facuta si semnata in acelas timp de un avocat daca nu are imputernicire avocatiala de la o ... (vezi toată discuția)
Este nulă Împuternicirea avocațială dacă nu e trecut acolo un contract cu dată certă (zi și lună), iar avocatul își arogă calitatea de mediator ? flory_mr flory_mr Nu se poate declara nulă absolut Împuternicirea Avocațială în care avocatul Asociației de Proprietari (partea adversă în proces) s-a trecut cu ... (vezi toată discuția)
Calitate reprezentant gambette gambette \"Admite exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant.Anuleaza cererea\"este solutia pe scurt a hotararii pronuntate in dosarul cu obiect pretentii in ... (vezi toată discuția)