Nu se poate declara nulă absolut Împuternicirea Avocațială în care avocatul Asociației de Proprietari (partea adversă în proces) s-a trecut cu calitatea de Mediator într-un dosar în care vrea să execute silit cei 500 de lei ca și Onorariu ?
Vedeți cum s-a auto-numit în calitatea de mediator într-un dosar în care cerea să se execute silit Onorariul de 500 de lei -
[ link extern ]
Eu zic că e Conflict de Interese, deoarece avocatul e obligat să fie imparțial în calitate de Mediator, aceasta fiind chiar o abatere disciplinară, din ce am citit în unele spețe.
CUM EL ERA ÎNCĂ DIN 2013 ANGAJAT CU 1000 LEI NET PE LUNĂ CA AVOCAT AL PĂRȚII ADVERSE MIE (culmea, și eu, ca membru al Asociației, îi plăteam o cotă din acest venit lunar), ERA IMPOSIBIL SĂ FIE MEDIATOR ÎN VREUNUL DIN DOSARELE NOASTRE AFLATE ÎN LITIGIU - E PENIBIL ȘI TOTAL ILEGAL SĂ AIBĂ ACEASTĂ CALITATE DE MEDIATOR !
Puteți să-mi confirmați dacă aceste acțiuni sunt ilegale și dacă e motiv de Nulitate Absolută sau Relativă a acelei Împuterniciri Avocațiale, care, și mai grav, n-are trecută o dată certă a Contractului de Asistență Juridică cu nr. 15 din ... 2017, încheiat cu Asociația de Proprietari ?
CUM E POSIBIL SĂ NU AI CAPACITATEA SĂ TRECI ȘI ZIUA ȘI LUNA ÎNCHEIERII ACELUI CONTRACT DE ASISTENȚĂ JURIDICĂ (DATA CERTĂ E OBLIGATORIE PENTRU ORICE ACT JURIDIC) ?
Vedeți detalii despre acea dată dubioasă a contractului cu Asociația de Proprietari -
[ link extern ]
Ce ziceți, nu cumva acest avocat nu are niciun contract cu Asociația noastră, care e partea adversă în procesul în care noi avem o sentință contabilă definitivă absurdă și ilegală - o restanță de ... 46 de lei, și o penalizare de ... 846 de lei (de 19 ori mai mare), plus Cheltuieli de Judecată totale de aproape ... 3000 de lei ?!
Cum e posibil să fii forțat să plătești pentru o falsă restanță de 46 de lei (și aceea ilegal calculată - avem dovezi clare !), alte cheltuieli de peste 3500 de lei ???
Nu mai zic de faptul că sediul Asociației (al așa-zisului creditor) este ilegal, iar conducerea Asociației este ilegal aleasă, având mai multe dosare penale în anchetă la Poliție și la Parchet (fosta conducere a fost depistată cu o Delapidare de 55.000 de lei) ?
Rog să mi se confirme dacă pot cere Nulitatea Absolută a Împuternicirii Avocațiale a avocatului Asociației de Proprietari, deoarece nu are trecută o dată certă a Contractului de Asistență Juridică cu Asociația reclamantă, dar și pentru faptul că și-a arogat calitatea de Mediator în dosarul de Executare Silită în care își cere Onorariul de 500 de lei.
CE-AȘ RÂDE CA EL SĂ NU AIBĂ NICIUN CONTRACT LEGAL CU ASOCIAȚIA RECLAMANTĂ DIN PROCES (partea adversă mie) !
Vedeți că e o regulă pentru acesta, să treacă date incerte, ne-clare, ale așa-ziselor contracte ale lui cu Asociația noastră (aici a trecut un contract încheiat cu nr. 5 din ... 2017, de parcă n-a existat o zi și o lună la momentul încheierii lui) -
[ link extern ]