apeiron2 a scris:
Poate un mediator să medieze și să întocmească actele necesare într-o cauză în care o parte este chiar el ?
Scuze că vă deranjez, dar în alt Topic deschis de mine niciun avocat sau mediator nu mi-a răspuns dacă un avocat poate fi și mediator și avocat în cadrul aceleiași spețe, știind că apără partea adversă din 2013, fiind astfel în Conflict de Interese (de curând, s-au făcut 2 dosare de Executare Silită, într-unul dintre ele avocatul părții adverse și-a arogat calitatea de Mediator pentru ... executarea silită a Onorariului său de 500 de lei, ca și Cheltuieli de Judecată).
Nu e nulă absolut acea Împuternicire Avocațială în care acest avocat al Asociației de Proprietari (partea adversă în proces) s-a trecut cu calitatea de mediator într-un dosar în care vrea să execute silit cei 500 de lei ca și Onorariu ?
Eu zic că e Conflict de Interese, deoarece el e imparțial ca și mediator, aceasta fiind chiar o abatere disciplinară.
Puteți să-mi confirmați dacă aceste acțiuni sunt ilegale și dacă e motiv de Nulitate Absolută sau Relativă a acelei Împuterniciri Avocațiale ?
Topicul deschis de mine în secțiunea „Mediere” nu a fost în atenția niciunei persoane calificate în profesia de avocat sau de mediator și de aceea am postat aici - vedeți link-ul Topicului:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
* VEDEȚI ȘI ACEASTĂ DUBIOASĂ ÎMPUTERNICIRE AVOCAȚIALĂ ÎN CARE ACEST AVOCAT PĂRTINITOR ARE CALITATEA DE ... MEDIATOR !!!
[ link extern ]