As dori sa fac un autodenunt la DIICOT si sa invoc in acel autodenunt neconstitutionalitatea legii 143/2000 prin incalcarea urmatoarelor articole : ARTICOLUL 4 paragraful 2, ARTICOLUL 6 paragrafele 1 si 2, ARTICOLUL 7, Articolul 29 paragrafele 1, 2, 3, 4, 5.. Sunt ceea ce legea aceea numeste "consumator de droguri" insa eu nu ma consider asa ceva, pentru ca STIU ADEVARUL despre una din acele substante din acel tabel. Dupa acel autodenunt, ma pot astepta la abuzuri din partea lor ? gen sa ma dea pe la TV ? sau sa ma bage la puscarie pentru ca ma prind ca am asupra mea asa ceva ?
Buna ziua,
Suntem o minoritate religioasa formata dintr-un numar estimativ de 2000 persoane.
Cautam un avocat din Timisoara, Cluj care sa ne intemeieze un ONG (avem deja cele 3 persoane), apoi sa ne ajute cu documentatia sa o depunem la guvern dupa ce strangem cele 300 de semnaturi (avem peste 1000 de membrii dispusi in momentul acesta sa semneze , cam 3 luni dureaza pana semneaza toti) minime pentru formarea unei asociatii religioase.
Avem nevoie de un avocat disponibil imediat pentru aceasta lucrare.