avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cautam avocat sa reprezinte o minoritate religioasa
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cautam avocat sa reprezinte o minoritate religioasa

Buna ziua,
Suntem o minoritate religioasa formata dintr-un numar estimativ de 2000 persoane.
Cautam un avocat din Timisoara, Cluj care sa ne intemeieze un ONG (avem deja cele 3 persoane), apoi sa ne ajute cu documentatia sa o depunem la guvern dupa ce strangem cele 300 de semnaturi (avem peste 1000 de membrii dispusi in momentul acesta sa semneze , cam 3 luni dureaza pana semneaza toti) minime pentru formarea unei asociatii religioase.
Avem nevoie de un avocat disponibil imediat pentru aceasta lucrare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:25, 9 Februarie 2018
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti vizualiza lista consultantilor si eventual contactarea prin mesagerie privata sau puteti adresa solicitare oficiala la baroul local de avocati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cheltuieli deplasare alexstacescu alexstacescu Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea problema: In urma cu 6 luni am fost implicat intr-un accident de circulatie (tamponare fara victime), in urma ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie religioasa Mihaiela  Teodora Popa Mihaiela Teodora Popa As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu un model de act constitutiv si statut pentru asociatie religioasa.Nedumerirea mea este daca atunci cand ma refer la ... (vezi toată discuția)
Stie cineva? admitere avocatura! crisu_maria crisu_maria Stie cineva in cat timp de la admiterea in barou trebuie sa imi gasesc un avocat cu care sa inchei un contract de colaborare? acest avocat poate face parte ... (vezi toată discuția)