Am Inaintat procesul de divort in anul 2015 hotararea fiind data in anul 2016. La 29 de zile dupa pronuntarea divortului parata a inaintat apel pe motivul vizitei copilului. Acum a ramas definitiva hotararea initiala in 2017. In 2018 Am inaintat partajul bunurilor in Austria deoarece acolo se afla proprietățile, iar instanta nu intelege foarte bine cand a ramas definitiva hotararea, cand au fost de drept divortati sotii. In 2016 cu prima hotarare sau 2017 cand scrie definitiva?
1 Cum pot dovedi mai clar cand a ramas definitiva hotararea
2 Poate ramane o parte definitiva respectiv divortul iar restul numaindupa trecerea celor 30 de zile de apel?
3 Ce acte m-ar putea ajuta sa lamuresc situatia.
Vanzarea s-a facut fara certificat fiscal iar cei care au cumparat masina au inscris-o in germania.Am sunat la politia din germania si mi-a fost confirmat acest lucru.Cred ca cu ajutorul unui avocat in germania as putea face rost si de un act oficial prin care sa se ateste acest lucru.As putea dovedi astfel faptul ca masina Nu mai are proprietar in Romania din 2011,imi este greu sa fiu pur si simplu furat de doua ori fara sa pot face nimic.Cum sa fiu obligat sa platesc pentru ceva ce nu am.Imi sunt opriri 30% din salariu plus restul numai ca asa vor ei.Daca as deschide actiune in judecata pentru oprirea propririlor pana la solutionare as avea sanse?
In evidentele serviciului inmatriculari masine este inregistrata. L actele depuse la primarie serviciuö taxe si impozite nu mai am nr de inregistrare insa pot scoate dosarul de la arhiva.Solutie procuraturii este clasarea dosarului, insa am.facut contestatie si astept un raspus
in anul 2011 am avut o masina inscrisa pe numele meu. Aceasta masina a fost vanduta in mod fraudulent de fosta sotie si un dosar penal a fost intocmit pe numele ei. Problema mare este ca la Taxe si Impozite masina este de atunci inca pe numele meu si mi-au fost puse propriri pe conturi pentru neplata impozitului din 2011 pana in 2018. In ciuda faptului ca am tot dus hartii doveditoare respectiv actul de vanzare cumparare intocmit atunci se pare ca pe nimeni nu intereseaza. Dupa cercetarii proprii am reusit sa aflu ca masina este inscrisa in germania. Acum as intreba cum as putea dovedi legal acest lucru si cat de mult ar ajuta la ridicarea propririlor respectiv stergera datorillor acumulate?. Va multumesc