avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare divort

Buna ziua,

Am Inaintat procesul de divort in anul 2015 hotararea fiind data in anul 2016. La 29 de zile dupa pronuntarea divortului parata a inaintat apel pe motivul vizitei copilului. Acum a ramas definitiva hotararea initiala in 2017. In 2018 Am inaintat partajul bunurilor in Austria deoarece acolo se afla proprietățile, iar instanta nu intelege foarte bine cand a ramas definitiva hotararea, cand au fost de drept divortati sotii. In 2016 cu prima hotarare sau 2017 cand scrie definitiva?
1 Cum pot dovedi mai clar cand a ramas definitiva hotararea
2 Poate ramane o parte definitiva respectiv divortul iar restul numaindupa trecerea celor 30 de zile de apel?
3 Ce acte m-ar putea ajuta sa lamuresc situatia.

Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 10:40, 6 Decembrie 2018
Cu siguranţă, pe prima sentinţă, în dispozitiv scrie: "definitivă în ceea ce priveşte divorţul", iar pe următoarea, din 2017, scrie "definitivă"
Mergeţi la judecătorie şi cereţi aplicarea ştampilei "definitivă" atât pe prima, cât şi pe a doua hotărâre, cu menţiunea pe cea din 2016 "în ce priveşte divorţul"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca danyela2003 danyela2003 Autoritatea părintească în privinţa minorei , se va exercita de către reclamanta pârâtă. Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva sentintei civile FlorinGaina FlorinGaina Buna seara, As dori sa ma ajutati, va rog, cu intocmirea unei cereri de apel impotriva unei sentinte civile. Detaliez subiectul: Am fost casatorit pana in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea drepturilor salariale tăiate în perioada 10.2008 - 5.2011. sentința definitivă, angajatorul nu plătește... ce e de facut? Iulia 67 Iulia 67 Am o sentință definitivă care obligă angajatorul la plata esalonata a drepturilor salariale taiate de guvernul Boc si nu am primit decat transa aferenta ... (vezi toată discuția)