Am o sentință definitivă care obligă angajatorul la plata esalonata a drepturilor salariale taiate de guvernul Boc si nu am primit decat transa aferenta anului 2016 si cheltuielile de judecata. De atunci nimic, nici in 2017 nici in 2018. Ce pot sa fac inainte de executarea silita? Un demers rezonabil, documentat, care doar daca ramane fara rezultat sa justifice aceasta actiune. Cum ar trebui sa sune o notificare prin care sa aduc (din nou) în atenția angajatorului faptul că nu a dat curs sentinței decat parțial?
Va mulțumesc!
Faceti o notificare in care sa aratati exact cele relatate mai sus si in care sa mentionati faptul ca daca nu vor da curs solicitarii prezentei actiuni, urmeaza sa apelati la executarea silita. De asemenea, atasati la notificare hotararea definitiva legalizata.
Termen prescriptie
victorm86
Detin o sentinta civila de anulare a unei decizii de concediere pronuntata in ianuarie 2016 care a fost executata silit pe partea de despagubiri in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
simone 01
Am o nelamurire vis a vis de termenul de plata a pensiei alimentare. Am o hotarare judecatoreasca prin care instanta a stabilit suma care se plateste ca pensie ... (vezi toată discuția)