avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate Camyelia

Activitate Camyelia

Răspuns la discuția Mostenire
Mulțumesc ptr mesaje
Imi cer scuze de deranj dar nu ma pricep eu am Vb cu un notar si mi a spus că eu ca soție am dreptul 1/4 din garsonieră si de aceea pun aceste intrebari.imi cer din nou scuze daca am deranjat.Multumesc
Garsoniera a fost dobândită pe parcursul concubinajului
2 copii cu 2 femei diferite si de impsrtit este o garsonieră de 28 de m 2
Asta știu dar ma interesează partea fiecăruia.
Discuție Mostenire
Cum se împart bunurile după decesul concubinul ui? Timp de 23 de ani concubin și în ultimele 7 luni de viata soț.
Discuție Schimbare nume
Bună seara as dori sa îmi răspundeți la o intrebare:Când am născut copilul eu nu eram divorțată..(. Am mai avut o căsnicie de 7 ani) iar concubinul meu nu a putut sa recunoască copilul și a trebuit sa îl trec pe numele fostului soț. Acum concubinul meu care a devenit soțul meu a decedat... Cum as putea sa schimb numele copilului.... Pe numele soțului meu care a decedat ptr ca este copilul lui. Mulțumesc.
Discuție Recurs
Copilul meu este in arest preventiv si a facut cerere de recurs ptr arest la domiciliu.Se poate sa ii dea arest la domiciliu?
Discuție Casa
Casa fara acte de proprietate construita pe terenul primariei care este procedura de obtinere a actului de proprietate mi sa spus ca trebuie data primaria in judecata este adevarat va rog un raspuns