avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate marilena cernea

Activitate marilena cernea

Răspuns la discuția ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
sper ca ati trecut cu bine prin examene!!!!!!!!!!!!!ARE CINEVA BAREMUL ATAT LA CIVIL CAT SI LA PENAL(bucuresti)?
Vad ca sunteti bucurosi ca ati cazut in amfiteatre eu din pacate sunt in sala 70 doar cu inca 30:(
Din aproape 1000 de inscrisi doar 30 sa cada intr-o sala si printe ei si eu:(
Am avut ghinion.............asta e.BAFTA LA TOTI!!!!!!!!!!!!!
multumesc mult Dani ,daca mai poti sa ma ajuti cu un subiect ti-as fi recunoscatoare :">
MIJLOACE GENERALE DE APARARE ALE PARATULUI.NOTIUNE.CLASIFICARE.ANALIZA LOR.
S-a mai discutat de subiectul acesta ,dar as ruga pe cei care il au in intregime sa-l posteze pe forum.MULTUMESC
cine ma poate ajuta cu urmatorul subiect la procedura civila:CERCETAREA PROCESULUI IN CAZUL ADMINISTRARII PROBELOR DE CATRE AVOCAT"????:-/
Din cate vad la altii a fost mai greu.
Paula tu esti din Bucuresti?Eu da.........
marilena cernea a scris:

:)Am scapat de proba orala.
eu am fost la grupa 04 etaj 2 camera1.Am avut 2 subiecte;-ORGANELE DE CONDUCERE ALE UNBR
-SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA
La primul subiect am spus doar care sunt si am vb forte putin de congresul avocatilor
la al doilea am spus cum se formeaza ,denumirea si m-a intrebat care e diferenta dintre societatea civila si cabinetele de avocat asociate.
Eu zic sa nu va faceti probleme ,chiar daca nu stiti ceva o sa va intrebe ,o sa va ajute cu indicatii acum sper sa aveti si voi parte de un examinator cum am avut eu.BAFTA PT CEI CARE INTRA DE LA 3

AM UITAT SA SPUN CA IN COMISIE ERA O SINGURA PERSOANA SI DUPA CE INTRAI (CATE UNUL)TRAGEAI SUBIECTUL SI RASPUNDEAI PE LOC FARA SA MAI SCRI NIMIC.TOTUL NU A DURAT MAI MULT DE 5 MINUTE
:)Am scapat de proba orala.
eu am fost la grupa 04 etaj 2 camera1.Am avut 2 subiecte;-ORGANELE DE CONDUCERE ALE UNBR
-SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA
La primul subiect am spus doar care sunt si am vb forte putin de congresul avocatilor
la al doilea am spus cum se formeaza ,denumirea si m-a intrebat care e diferenta dintre societatea civila si cabinetele de avocat asociate.
Eu zic sa nu va faceti probleme ,chiar daca nu stiti ceva o sa va intrebe ,o sa va ajute cu indicatii acum sper sa aveti si voi parte de un examinator cum am avut eu.BAFTA PT CEI CARE INTRA DE LA 3
Mi-am pierdut speranta:(........am impresia ca nu mai stiu nimic....am zis sa mai rasfoiesc asa ca pt ultima data si mai rau m-am enervatX-(E posibil sa fi uitat tot sau o fi numai stresul si emotiile de vina??Am incercat sa fac cum a zis Paula, sa iau asa la nimereala un subiect si sa incerc sa zic cate ceva si nimic.......deabia am reusit sa ingan cateva cuvinte#-oACUM TOTUL TINE DE NOROC.....ASA CA BAFTA SI VOUA........eu una ma dau batuta,inchid cartile,si incerc sa dorm.......asta daca o sa pot:(
"NE VEDEM"MAINE CU VESTI..........SPER SA FIM TOTI ASA:));):)
paulad a scris:

Nu mai stiu ce scria in regulament, se dau pe loc rezulatele?
[/quot
din cate stiu eu da pt ca in cazul in care nu iei trebuie sa faci pe loc contestatie
Daca ne revin cam 7 minute asta ar insemna aproximativ 2 minute pt subiect in cazul in care ne da 3 subiecte.Ar trebui sa stim macar sa vorbim trei minute pt fiecare subiect#-o.Incerc sa ma incurajez singura:">
Eu asa stiu de la cei care au dat in anii trecuti ca examinarea nu dureaza mai mult de 10 minute.Voi stiti altceva??:-/