Am inteles destul de bine ca trebuie sa plătesc avocatul curator pana aici am anjuns sa inteleg si eu dar am întrebat ce vrea sa spuna domnul avocat ca "plângerea mea nu are nici o valoare "? Ce o sa faca minorul o sa ramana fara acte ? Va multumesc pt răspunsul d.-voastra !
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Daca nu intelegeti sa achitati onorariul av curator este posibil ca dosarul sa se suspende.
Nu inteleg ce vreti sa spuneti d-voasta cu plângerea nu va avea nici o sansa??? Copilul rămâne faca acte? Mi se pare ceva ciudat ? Oricum va multumesc frumos pentru răspunsul d-voasta!
DAN POPESCU a scris:
"Plangerea"dvs. nu va avea nicio sansa daca nu ati respectat dispozitiile instantei si prevederile legale in materie!
Avocatul meu m.a consiliat sa platesc avocatul cutaror dar nu sunt absolut deacod mai ales ca mi s.a spus ca sunt OBLIGATA sa platesc acest avocat , o sa las sa se suspende cauza ( bani pierduti )apoi o sa merg sa fac plangere sa declar ceea ce s.a intamplat si cum poate un copil de 15 ani sa stea fara acte pentru neinteresul unui parinte la care este incredintat prin lege ,si in acest caz avand in vedere faptul ca eu am incercat cum am putut sa rezolv problema de faptul cum am fost tratata de cei care ar trebui sa fie in favoarea unui minor care isi cere drepturile nimic mai mult ! Va multumesc frumos pentru raspunsurile D.voastra !
Va multumesc frumos pentru raspunsul d-voastra , eu vreau sa precizez ca nimeni nu imi va platii niciodata chieltuielile de judecata si nici macar pensia alimentara a copilulul , eu ma aleg cu niste bani chieltuiti doar pentru a reusii sa ii cer drepturile unui copil , Nu vreau nimic mai mult decat sa aibe buletin si respectivul pasaport pentru ca la ora actuala este fara nici un document buletinul nu am putut sa il fac pt ca e incredintata lui dupa divort si eu nu pot face nimic faca procurele lui si pasaportul aceasi situatie poate sa il faca doar el . Am spus mai sus ca nu voi avea niciodata cheltuielile de judecata pt ca el nu detine nimic , nu stim daca lucreaza nu stim absolut nimic , anul trecut cand am reusit sa vorbim cu el ne.a spus ca este arestat si nu poate venii in tara pt ai face procurele pt acte , dar nu este adevarat este liber si umbla" gura casca" prin Europa. As vrea sa va mai intreb in caz ca eu nu platesc cheltuielile ( ceea ce o voi face pt ca nu mi se pare corect sa,mi patesc eu avocatul contraparte) este posibil sa se suspende cauza ??? Ma puteti ajuta cu un sfat ce as putea face in continuare FARA SA PLATESC AVOCATUL CURATOR ??? Va multumesc anticipat pentru raspunsul d-voastra !
Imi cer scuze in mesajele precedente am gresit nu se numeste avocat din oficiu se numeste avocat curator pentru ca este proces civil , care in final înseamnă același lucru sau cel putin eu asa inteleg .
Buna seara, va multumesc pentru raspuns ,incerc sa explic situația mea am dat in judecata fostul soț pentru custodia copilului care după divorț eu fiind plecată din țară a fost încredințat la el , de 6 ani am luat copilul cu mine pe fiecare an mergem in tara si cu acordul lui prin procura la notariat puteam merge cu copilul oriunde .Anul trecut copilul a împlinit 14 ani trebuia sa ii facem buletin dar fostul soț nu a mai venit în țară nu se intereseaza absolut deloc de copil eu l.am dat in judecata el nu s.a prezentat și avocatul meu imi comunica zilele astea ca trebuie sa plătesc și avocatul lui din oficiu pus de tribunal caci asa a hotărât judecători. Dar nu este normal eu la ce am pic avocat sa ma judec cu alt avocat pe banii mei ? Ă mi s.a spus că dacă nu plătesc avocatul lui di oficiu imi suspenda cauza ! Este normal asa ceva ?Va multumesc pt răspunsuri!
Buna seara as vrea sa va intreb intr.un proces cand cealalta parte nu se prezintă avocatul din oficiu pus de tribunal , cine trebuie sa il plateasca ?Va multumesc anticipat!