Buna ziua.
As dori sa stiu, va rog, daca ai contract pe perioada determinata de 3 luni, apoi se prelungeste contractul cu inca 3 luni, tot perioada determinata, ai dreptul la preaviz in caz de concediere in cursul acestor 3 luni?
Ok, insa ei imi spun ca abia dupa data de 15 luna viitoare mi-o pot da (dupa 1 luna jumatate de la incetarea CIM), in acest caz eu ce solutii am, fiindca AJOFM nu imi primeste dosarul fara ea?
Multumesc.
Va rog tare mult sa imi spuneti in cat timp este obligat angajatorul sa elibereze anexa 11 (fosta anexa 26 pt somaj). Mentionez faptul ca CIM s-a incheiat pe data de 05 februarie 2018.
Multumesc.
Am inteles. Este posibil sa imi respinga dosarul din acest motiv? Practic nu tine de mine acest lucru, iar daca au stabilit acest termen de 10 zile nu sunt constienti ca firma nu poate elibera toate actele in acest timp?
Buna ziua.
Trebuie sa depun dosarul pentru somaj in 10 zile calendaristice de la data incetarii contractului de munca, insa firma nu imi poate elibera anexa 26 decat dupa incheierea lunii, a actelor contabile aferente lunii februarie. Ce pot face in acest caz?
Multumesc.