avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Buna ziua.
As dori sa stiu, va rog, daca ai contract pe perioada determinata de 3 luni, apoi se prelungeste contractul cu inca 3 luni, tot perioada determinata, ai dreptul la preaviz in caz de concediere in cursul acestor 3 luni?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 19 Februarie 2018
In caz de concediere , da , aveti dreptul la preaviz
Numai in cazul concedierii in baza art.61 lit.c sau d , art.65, art.66 C.mun. se acorda preaviz de minim 20 de zile lucratoare,

in alte situatii , nu se acorda preaviz in caz de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere contract perioada determinata cosgab9 cosgab9 Buna ziua. Din 21.09 am semnat un contract de munca pe o perioada determinata de o luna. In data de 21.10, mi s-a adus o foaie pentru prelungirea contractului ... (vezi toată discuția)
Preaviz perioada determinata CARPAHONTU CARPAHONTU Un angajat are contract individual de munca pe perioada determinata de 4 luni. La terminarea contractului angajatorul mai este obligat ca pana la desfacerea ... (vezi toată discuția)
Legislatie criss_cluj15 criss_cluj15 Buna seara, Am si eu cateva intrebari privind un caz real al C.I.M. Am facut sesizare la I.T.M.,au venit in control si ne-au pus sa complectam o declaratie ... (vezi toată discuția)