avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate Brinsky84

Activitate Brinsky84

Va multumesc din suflet.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Buna!
Tatal nu a fost violent cu copilul niciodata. Doar cu mine.
Nu ma consider o victima, am reusit sa imi construiesc o viata linistita fara scandaluri si violente.
Cu toate ca a fost extrem de dificil fiind intr-o tara straina. Fiul meu merita o viata frumoasa si linistita.
Tot ce fac e pentru el.
Nu am dorit niciodata ca fiul meu sa vada scandaluri, amenintari, jigniri si sa creasca crezand ca e normal.

againstPAS a scris:

Doamne Brinsky,
tatal a fost violent cu copilul sau cum s-a obtinut acel ordin?

@proastasatului
Buna! Multumesc pentru rapuns.
Prohibited step order e un ordin judecatoresc prin care instanta decide ca tatal sa nu ia copilul de la mine fara acordul meu si ca este obligat prin lege sa il aduca inapoi dupa ce si au petrecut timp impreuna.
Ordinul acesta este pus in aplicare in cazul in care fostul meu sot ar lua copilul de la scoala si nu ar dori sa mi l mai dea.
Au existat amenintari de gel...iau copilul si nu ti l mai aduc...sau iau copilul si nu o sa ne mai gasesti...sau nu ti l aduc nici cu politia...etc.
Tribunalul a hotarat pentru a ma proteja pe mine si pe copilul meu in cazul in care fostul sot o sa incerce ceva de genul....
In momentul cand aceste ordine au fost hotarate de instanta Uk, el a disparut si nu mai este interesat deloc de copil.
Locuiesc in Uk. Fiul meu are 7 ani si e nascut aici. Cetatean roman.
Dupa divortul de tatal copilului, fostul refuza orice implicare cand e vorba de pasaport.
Tribunal Familiei din Uk, a hotarat ca copilul sa raman la mine, a hotarat ca eu sa pot scoate copilul din tara pe o perioada de 28 de zile, a hotarat ca tatal sa nu ia copilul fara acordul meu (prohibited step order)
Daca fostul sot refuza orice cooperare, cum as putea sa ii fac pasaport? Sunt deciziile tribunalului din Uk recunoscute in Ro, sau de Ambasada?
Am Child Arrangements order si Non Molestation order impotriva fostului din cauza violentei domestice.
Fiul meu e "blocat" in Uk si nu pot sa merg nici macar in Ro in vacanta cu el din motivul ca tatal copilului refuza orice fel de implicare. Nu are o adresa exacta si nu stiu nimic de el.
Sunt ordinele judecatoresti din Uk recunoscute de catre Ambasada Romana In Londra?
Va multumesc