cyan a scris:
Daca pe masina dvs a ramas o urma care se poate sterge cu un servetel ce daune credeti ca i-ati produs dubei, parbriz spart, bara indoita sau sparta,...?
Pentru accidente din care au rezultat numai daune nu vine politia.
in cazul in care avea daune venea sigur dupa dvs., cum nu a facut-o inseamna ca nu a fost nimic important.
Va este teama de reactia parintilor? :) Nu-i asa ca aveti permisul luat de maximum 6 luni?
Nu va mai ganditi la accident si la ce se va putea intampla, nu se va intampla nimic.
Conduceti mai cu atentie, asigurati-va cand este necesar, pastrati distanta suficienta intre masina dvs si celelalte, nu va mai speriati din nimic.
Accidente se mai intampla, ca vrei sau nu, din cauza se numesc si accidente, important este sa nu fie cu daune majore sau Doamne fereste! mai nasol cu victime.
Asa ca stati linistita, nu veti primi nicio citatie de la politie.
Reveniti peste o luna sa ne spuneti daca ati primit vreo scrisoare de dragoste de la politie!:)
Am permisul de 2 luni
Eu acum am observat ca masina are doar o zgarietura fina nimic mai mult.
Dar stiti cum e acea frica, mai ales ca acel domn incepuse sa gesticuleze in masina cand m-a vazut. Parea destul de nervos si din aceasta cauza ma gandesc ca ar fi putut declara.
Ma gandesc sa nu fie bara crapata sau nu stiu....
Poate ajunge scrisoarea peste o luna sau mai devreme.....