avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate Cristescu Laura

Activitate Cristescu Laura


Multumesc frumos pentru raspuns. :)
Multumesc frumos pentru raspuns. :)
Buna seara.
Am un vecin in bloc care seara de seara, asculta muzica cu volumul dat la maxim impreuna cu alti prieteni, de la ora: 20:00-03:00. Vecinul care sta sub el, nu are pic de liniste în casa. Sunt presedintele asociatiei si nu stiu cum ar trebui sa abordez aceasta situatie. Ma puteti ajuta? O seara fumoasa.
Răspuns la discuția Buna seara - fișele posturilor
Multumesc frumos pentru raspuns.
Asociatia de proprietari era existenta. Membrii au experienta in asociatie. Fostul presedinte nu a mai dorit sa candideze si ultima solutie a proprietarilor, am fost eu.
Si am acceptat ,,sa ma bag in gura lupiilor" fara sa am experienta.
Am sa incep sa rasfoiesc acest forum pentru a invata din situatiile altora.
O zi frumoasa va doresc. :)
Răspuns la discuția Buna seara - fișele posturilor
Sunt preşedintele asociaţiei de proprietari. Am fost aleasa de anunarea generala. Momentan nu avem ''gospodar'' adica instalator. Sunt la inceput de drum si chiar mi-ar prinde bine cateva indrumari din partea dvs. Multumesc frumos pentru fisele de post. O zi buna. :)
Imi puteti spune va rog, ce atributii are femeia de serviciu la o scara de bloc? Dar administratorul, presedintele, gospodarul si comitetul executiv al asociatiei de propietari? Sunt presedintele unei scari de bloc si vreau sa scot la imprimanta ce are de facut fiecare. Multumesc pentru ajutor. :)