avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum să ne descurcăm cu vecinii gălăgioși?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum să ne descurcăm cu vecinii gălăgioși?

Buna seara.
Am un vecin in bloc care seara de seara, asculta muzica cu volumul dat la maxim impreuna cu alti prieteni, de la ora: 20:00-03:00. Vecinul care sta sub el, nu are pic de liniste în casa. Sunt presedintele asociatiei si nu stiu cum ar trebui sa abordez aceasta situatie. Ma puteti ajuta? O seara fumoasa.
Cel mai recent răspuns: Cristescu Laura , utilizator 16:47, 18 Martie 2018
Nimic mai simplu. Un apel telefonic la Politia locala din raza teritoriala a domiciliului Dvs si problema se va rezolva.
Sesizati oficial politia teritoriala care daca se confirma plangerea poate aplica sanctiune in temeiul disp L nr 61/1991
Multumesc frumos pentru raspuns. :)

Multumesc frumos pentru raspuns. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin asculta muzica intre orele 18-21 on64 on64 Buna ziua. Am o problema cu un vecin de bloc care asculta muzica, aceasta auzindu-se si la mine in camera, nu foarte tare, insa pe mine ma deranjeaza. Nu ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice Duma Elena Duma Elena Locuiesc la casa si nu stiu ce trebuie sa fac cu acei vecini care pun muzica toata ziua la un volum maxim. (vezi toată discuția)
Vecini zgomotosi Andu18 Andu18 Buna seara, Am mari probleme cu noii vecini, de la ora 9 la 13 cainele urla, latra, cam 2h in toata aceasta perioada..i-am zis vecinului si azis ca nu are ... (vezi toată discuția)